Startside Intro til Artmoney Hvad er Artmoney Artmoney-Galleri Galleri

 

Introduktion til Artmoney

Formålet

Artmoney er original unikakunst, der fungerer som en global alternativ valuta. Formålet med BIAM er:

* At tilbyde kunstnere over hele verden mulighed for finansiel frihed og verdensomspændende eksponering for at sætte fokus på den kreative proces i forfølgelsen af en smuk verden.

* At integrere en alternativ global valuta med lokale valutaer verden over som et skridt hen imod lige handelsbetingelser for rige og fattige.

* At skabe et kunstobjekt med en praktiske sociale anvendelse. Brug af Artmoney til at betale for privat indkvartering vil kunne bringe mennesker sammen. Dette giver mulighed for nye venskaber mellem fremmede fra hele verden.

Denne valuta kan som sådan fungere som et menneskeligt link på tværs af kulturelle, racemæssige, sproglige, politiske og religiøse barrierer i forfølgelsen af en roligere verden.

Opkøbere

Det er muligt at købe artmoney online via www.artmoney.org eller ved den kunstner man ønsker at handle med. Prisen for artmoney er den samme hos alle registrerede kunstner. Artmoney er et attraktivt samlerobjekter, da de er originale kunstværker til en lav pris, og der er ikke to artmoney er er ens. Den samme størrelse på artmoney gør det nemt at dekorere væggen i et hjem med forskellige udtryksformer. At samle artmoney er også en sjov investering. De kan bruges som betalingsmiddel hvis du gerne vil af med dem. Desuden er der en chance for, at nogle kunstnere vil være mere værd som "kunst" og have en langt højere pris på det frie marked.

At skabe artmoney

En producent af artmoney skal være en registreret hos BIAM. Enhver kunstform kan godkendes. Enhver kunstner er ansvarlig for hans eller hendes egen produktion af artmoney. Det er gratis at blive registreret som en kunstner i BIAM. Som en artmoney kunstner kan du oprette dine egne artmoney. Du kan sælge dem via BIAM eller også selv sælge sin artmoney. Du kan bruge dit artmoney i virksomheder, der accepterer artmoney som betaling. Mange kunstnere har brugt artmoney ved tandlæge, revisor, advokat, hardware butik, tøj butik, restaurant, hotel, etc. Spørg hvor du kommer frem, om de acceptere artmoney.

Acceptere artmoney

Butikker og virksomheder over hele verden kan acceptere artmoney som betaling. Når du Registre en butik eller en virksomhed kan du beslutte, hvor mange procent du vil acceptere for betaling med artmoney (typisk 50%). Artmoney som et betalingsmiddel er et supplement til den lokale valuta og mange butikker se den som en form for rabatordning. Det er også en glimrende form for markedsføring. Ethvert firma kan gratis bliver registreret hos BIAM.

Rejser og rejseværter

Private folk verden over kan blive registreret som artmoney-værter. Det betyder, at en rejsende person kan købe privat indkvartering for artmoney over hele verden. På www.artmoney.org kan man se hvem der er registreret på verdensplan. Overnatning for artmoney er en billig rejseform, man møder interessante mennesker, og det er en sjov måde at indsamle artmoney på.

BIAM på engelsk

www.artmoney.org er på engelsk og er så enkelt som muligt, for at flest mulige verden over kan forstå og være med til at kommunikere. BIAM beder brugerne om at respektere denne anmodning og skrive på engelsk på deres hjemmeside.
 

Startside Intro til Artmoney Hvad er Artmoney Artmoney-Galleri Galleri

Copyright © 2008 Ib le Fèvre